Sunday, February 7, 2016

DESPRE MINE



Sunt Anamaria Stefan, si de aproape 5 ani locuiesc la Istanbul, oras de care sunt indragostita iremediabil. Am ales Turcia pentru a-mi continua studiile, dat fiind faptul ca sunt licentiata in domeniul limbilor straine, mai exact turca si engleza.

In prezent urmez un doctorat in limba turca, dar in paralel colaborez cu cele mai renumite spitale din Turcia. Printre acestea se numara spitale precum Liv Hospital, Spitalul Universitar Yeditepe, Acibadem etc.

Imi doresc ca prin intermediul acestui blog sa impartasesc cu cititorii mei informatii medicale, care sper sa fie de folos cat mai multor oameni.

Care este deci, scopul bogului meu? Pe langa articole si sfaturi medicale, pun la dispozitia dumneavoastra, in mod GRATUIT sistemul "a doua opinie medicala", ceea ce presupune opinia avizata a doctorilor specialisti din cadrul spitalelor cu care colaborez. De ce gratuit? Pentru ca inca mai cred in faptul ca serviciile medicale de calitate trebuie oferite tuturor, fara niciun fel de separatisme.


Sper ca informatiile de pe acest blog va vor fi utile, si mai ales sa imi doresc sa pot oferi ajutor celor care au nevoie de o opinie medicala!


Cu ganduri bune,


Anamaria


P.S. Pentru opinii medicale puteti trimite mesaje la adresa de e-mail anamaria_stefan@hotmail.com





No comments:

Post a Comment